Skip to content

Interim

Tijdelijke krachten, blijvende resultaten!

Of jouw organisatie nu te maken heeft met seizoensgebonden pieken, onverwachte personeelstekorten of onverwachte veranderingen in het werkaanbod, wij bieden interim maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften en uitdagingen van jouw organisatie.

Als je binnen jouw organisatie behoefte hebt aan gespecialiseerde vaardigheden of kennis, kan interim-inzet ook een kennisboost geven. Het biedt jou als organisatie de mogelijkheid om specifieke expertise binnen te halen zonder dat je nieuwe vaste medewerkers hoeft aan te nemen. Op deze manier kun je profiteren van de benodigde deskundigheid op het moment dat het nodig is.

Flexibele oplossingen voor tijdelijke personeelstekorten

In onze organisatie staan interim-planners en specialisten in Workforce Management klaar om jou te kunnen ondersteunen bij personeelstekorten. Bij NEXT beschikken we over de juiste professionals om de volgende rollen in te vullen:

NEXT pijl(Korte Termijn) Planner 

NEXT pijlTrafficer

NEXT pijlForecaster

NEXT pijlCapaciteitsplanner

NEXT pijlCapaciteitsmanager

NEXT pijlSenior Planner

NEXT pijlManager Planning

Wat kan NEXT voor jouw organisatie betekenen?

» Direct inzetbaar

Of het nu gaat om een kortlopend project of een open plek in jouw team tijdelijk moet opvullen, we zijn er om te helpen. Onze interim professionals zijn direct beschikbaar en voegen vanaf het eerste moment waarde toe aan het team. 

» Kennis & Expertise

Onze interim-professionals beschikken over uitgebreide ervaring en kennis van WFM-methodes en -technologieën. Ze zijn bekend met de meest effectieve werkwijzen en kunnen jouw organisatie ondersteunen bij het implementeren ervan, met als doel het maximaliseren van de operationele efficiëntie. Binnen NEXT hebben we een vangnet waar iedereen zijn vragen kan stellen, met voldoende interne expertise om elk vraagstuk op te lossen.

» Flexibiliteit & Schaalbaarheid

Of het nu gaat om een kortstondige ondersteuning of voor een langere periode, wij passen ons aan, aan wat jouw organisatie nodig heeft. Met onze flexibele aanpak kun je snel reageren op marktveranderingen en aanpassingen binnen je eigen organisatie of team.

» Resultaatgericht

Onze interim-professionals kijken verder dan alleen simpelweg het uitvoeren van hun operationele werkzaamheden. Ze denken actief mee over verbeteringen in processen en het creëren van langdurige waarde. Of het nu gaat om het verlagen van operationele kosten, het verhogen van de klanttevredenheid of het optimaliseren van de bezettingsgraad, wij zijn gefocust op het leveren van voordelen die waarde toevoegen aan jouw organisatie. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie?