Skip to content
Werving en Selectie

Werving & Selectie 

In een tijd waarin talent schaars is en de concurrentie om gekwalificeerd personeel pittig, is een goed doordacht wervings- en selectieproces van onschatbare waarde om als organisatie je doelstellingen te halen en te behouden.

Door middel van een gestructureerd proces dat begint met de behoefte aan nieuwe medewerkers en eindigt met de succesvolle integratie van gekozen kandidaten. 

Wervingsplanning

We starten met het identificeren van de behoeften van je organisatie. Dit houdt in dat wordt vastgesteld welke functies moeten worden ingevuld, welke kwalificaties vereist zijn en hoeveel personeel nodig is.

Vacatureplaatsing

Op basis van de behoeften, schrijven en plaatsen we de vacature op verschillende kanalen (website, vacaturesites, sociale media).

Screening en selectie

De ontvangen cv’s worden door onze recruiter beoordeeld om zo de geschikte kandidaat te identificeren. 

Interviews en assessments

De geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor interviews en beoordelingen. Dit kan bestaan uit gesprekken, tests en beoordelingen om de vaardigheden en geschiktheid van de kandidaten te beoordelen.

Selectiebeslissing

Op basis van de interviews en eventuele assessments worden de meest geschikte kandidaten geselecteerd en aan je voorgesteld.

Aanbod en acceptatie

Is er een goede match? Dan wordt er een aanbod gedaan aan de geselecteerde kandidaat en als deze het aanbod accepteert, begint het proces van onboarding en integratie.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die we bieden?

Laat je gegevens achter in het onderstaande formulier en druk op de knop!