Skip to content

Zorg

Gezondheid in planning, zorg op maat!

Stel je voor: Je werkt in een drukke zorginstelling, waar de vraag naar zorg constant is en de druk op het personeel voortdurend toeneemt, beginnen de uitdagingen steeds voelbaarder te worden. Lange wachttijden, onderbezette teams en gestreste zorgverleners worden steeds meer regel dan uitzondering. De kwaliteit van zorg staat op het spel, en het welzijn van het personeel lijdt eronder. Het is overduidelijk dat er iets moet veranderen, een oplossing moet worden gevonden om de situatie te verbeteren.

Voor veel mensen in de zorgsector zijn deze uitdagingen helaas eerder regel dan uitzondering. Met een gerichte aanpak en ondersteuning kunnen deze problemen worden aangepakt door middel van een gestructureerde benadering van personeelsmanagement, gericht op het beheersen van de planning.

 

Samenwerking

Bij NEXT geloven wij in het creëren van langdurige samenwerkingsverbanden om de zorgsector op het gebied van personeelsplanning toekomstbestendig te maken. We begrijpen dat het optimaliseren van planningen een cruciale rol speelt in het waarborgen van een efficiënte zorgverlening en het welzijn van het personeel. Daarom zetten wij ons dagelijks in om organisaties te ondersteunen bij het verbeteren van hun planningsprocessen. Of het nu gaat om het aanbieden van gespecialiseerde kennis, het verschaffen van inzichten in planningstechnieken, of het bieden van tijdelijke ondersteuning op de planningsafdeling, wij staan klaar om te helpen.

Planproces Zorg

Oplossingen voor een efficiënte planning

Wanneer jij als organisatie te maken krijgt met onvoldoende planners om de planning goed rond te krijgen, kan dit leiden tot druk op het personeel op de werkvloer. Heb jij op bepaalde momenten extra ondersteuning nodig, zoals tijdens drukke vakantieperiodes, bij ziekteverzuim of in aanloop naar piekperiodes? Het inschakelen van een interim-planner draagt bij aan het verbeteren van jouw situatie.

Als je merkt dat je planning niet goed functioneert, kunnen wij je helpen om inzicht te krijgen in mogelijke kansen en verbeterpunten. Of het nu gaat om het optimaliseren van de planorganisatie, -processen, capaciteitsmanagement of software-implementatie, wij bieden passende oplossingen voor al jouw knelpunten.

Ben je geïnteresseerd in het meten van de effectiviteit van je planningsorganisatie? Wil je ontdekken welke kansen en verbetermogelijkheden er zijn op het gebied van planning? Onze Next Planscan kan je hierbij helpen. De pagina is binnenkort beschikbaar, maar je kunt nu al contact met ons opnemen voor meer informatie.

Of je nu net begonnen bent met planning of al meer ervaring hebt, bij ons vind je hoogwaardige trainingen die perfect aansluiten bij alle aspecten van Workforce Management en Planning. Onze ervaren trainers brengen actuele kennis en praktijkervaring mee, zodat je direct op de hoogte bent van de laatste trends, ontwikkelingen en veranderingen in het vakgebied. Daarnaast bieden wij ook assessments aan. Wil jij niet ook weten hoe taakvolwassen jij of jouw team is? Waar liggen de groeimogelijkheden en aandachtspunten? Wij kunnen jou hierbij helpen.

Als je meer wilt weten over onze trainingen en assessments, kun je via de bovenstaande knop contact met ons opnemen. We helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen.