Skip to content

Advies

Dé NEXT planscan

Inzicht in de planningsorganisatie

Wil je ontdekken hoe efficiënt jouw planningsorganisatie is? Voer dan de dé NEXT Planscan uit!  Dé NEXT Planscan is een kort onderzoek van de planningsorganisatie binnen een zorgorganisatie, ontworpen om een snelle en grondige analyse uit te voeren. Het doel is om de uitdagingen, aandachtspunten en verbeterkansen te identificeren. In veel zorgorganisaties verloopt de planning niet soepel, met planners die een hoge werkdruk ervaren, roosters die te laat worden opgeleverd, en hoge PNIL-kosten als gevolg. Om de kern van het probleem echt te begrijpen, is expertise en inzicht in personeelsplanning vereist. Als jouw organisatie moeite heeft om grip te krijgen op de planning en de oorzaak niet duidelijk is, kan dé NEXT Planscan een uitkomst bieden.

Optimalisatie van de planningsorganisatie

Is er bij jouw organisatie al sprake van een professionele planning, maar zie je nog ruimte voor verbetering? Overweeg dan om samen met een consultant van NEXT de mogelijkheden te verkennen. Wij zijn bekend met thema’s als procesbeheer, vakantieplanning, capaciteitsplanning, flexibilisatie en zelfroosteren. Voor al jouw vragen over planning hebben wij het juiste antwoord. Zodra de consultant de aandachtsgebieden heeft vastgesteld, zal een verbeterplan worden gepresenteerd, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Inrichting van de planningsorganisatie

Bij vrijwel elke zorgorganisatie is een professionele planning van cruciaal belang. Loop je vast bij het inrichten van de planning? Wij zijn er om te ondersteunen. Samen stellen we beleidslijnen, randvoorwaarden en kaders op. We bieden hulp bij het selecteren van de juiste software en zorgen ervoor dat de planners optimaal kunnen functioneren. Ons doel is om helderheid te bieden over rollen en verantwoordelijkheden, en de benodigde expertise te waarborgen. Met een gestructureerde aanpak garanderen we dat jouw planning een succes wordt. 

Geïnteresseerd in de mogelijkheid om NEXT level te gaan?

Vul je gegevens in en klik op de knop. Binnen een paar minuten vind je onze NEXT Planscan brochure in je mailbox!