Skip to content

Klantcontact

Als organisatie een next level bereiken met klantcontact en je Workforce Management optimaliseren? Stay in control!

Klantcontactcenters worden vaak geconfronteerd met uitdagende situaties, waaronder lange wachttijden en onderbezetting tijdens piekmomenten. Dit kan leiden tot frustratie bij klanten en verminderde productiviteit van medewerkers.

Een effectieve oplossing voor deze problemen is Workforce Management (WFM). Door middel van Workforce Management kunnen klantcontactcenters de juiste personeelsbezetting plannen op de juiste momenten. Dit stelt jouw in staat om flexibel in te spelen op de vraag van klanten, waardoor wachttijden worden verminderd en de klantervaring wordt verbeterd. Met Workforce Management kan jij als organisatie middelen efficiënter inzetten, personeelskosten verlagen en tegelijkertijd de tevredenheid van zowel klanten als medewerkers verhogen.

 

 

 

 

Workforce Management cyclus

Oplossingen voor het optimaliseren van jouw Workforce Management

Heeft je organisatie op bepaalde momenten extra ondersteuning nodig, zoals tijdens drukke vakantieperiodes, bij ziekteverzuim of in aanloop naar piekperiodes?  Binnen NEXT beschikken we over een pool van flexibel inzetbare interim-professionals, waaronder Forecasters, Capaciteitsmanagers, Roosteraars, Planners en Trafficers.

Onze consultants staan klaar om jouw organisatie te begeleiden bij het optimaliseren van jouw Workforce Managementprocessen. Ze bieden advies over veranderingsmanagement om weerstand tegen verandering te minimaliseren en streven naar procesoptimalisatie en waar nodig het implementeren van nieuwe processen en of software om zowel de productiviteit te verhogen als de kosten te verlagen.

Wij helpen je graag op weg om samen te bepalen welke oplossing het beste aansluit bij je wensen en behoeften. Onze WFM-scan heeft al verschillende organisaties ondersteund bij het stroomlijnen van hun WFM-cyclus. Of je nu het NEXT level wilt bereiken en alle processen duidelijk en inzichtelijk wilt krijgen, of het gaat om een nulmeting om te bepalen waar je als organisatie moet beginnen, de NEXT WFM-scan is het ideale middel. Het doel van deze scan is om het bestaande Workforce Management-proces (WFM) in kaart te brengen.

Bij NEXT bieden wij jou, je medewerkers of organisatie de mogelijkheid om Workforce Management kennis op te doen door middel van onze trainingen en assessments. Deze opleidingsmogelijkheden sluiten naadloos aan bij de snel veranderde eisen binnen het domein van Workforce Management. Onze ervaren trainers brengen actuele kennis en praktijkervaring mee, waardoor je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Of je nu aan het begin van je carrière staat of een doorgewinterde professional bent die op zoek is naar bijscholing, ons trainings- en assessment aanbod is ontworpen om jou of je organisatie te ondersteunen bij elke stap van je professionele reis.