Skip to content
NEXT pijlen

WFM Trafficer

Wat betekent een baan bij NEXT als WFM Trafficer voor jou?

Als WFM Trafficer bij NEXT krijg je de kans om organisatie te helpen met oplossingen die aansluiten bij hun specifieke uitdagingen. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het optimaliseren van de bezetting in het contactcenter, gebaseerd op de verwachte traffic. Met uitdagende opdrachten en diverse opdrachtgevers krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien binnen dit vakgebied. Door jouw inzet kun je een positief verschil maken voor onze opdrachtgevers.

Bij NEXT staan we voor Samen, Echt en Ondernemend. Dit betekent dat je in een omgeving komt te werken waar teamwork wordt aangemoedigd, eerlijkheid en transparantie centraal staan, en waar een cultuur van innovatie en groei wordt gestimuleerd. Deze vormen de basis van onze organisatie en dragen bij aan een positieve werkomgeving waarin jij je optimaal kunt ontwikkelen. 

Wat ga je doen als WFM Trafficer bij NEXT? 

Als WFM Trafficer ben je verantwoordelijke voor het behalen van optimale resultaten voor alle inkomende en uitgaande werkzaamheden. Je zet alles op alles om ervoor te zorgen dat de KPI’s op dag- en weekbasis worden behaald. Je hebt plezier in het verbeteren van processen, hebt een sterke affiniteit met cijfers en beschikt over analytische vaardigheden. Met de variatie in taken die deze rol biedt, is er altijd genoeg afwisseling.

More

Wat heb jij NEXT te bieden?

Als WFM Trafficer ben je werkzaam voor opdrachtgevers verspreid over het hele land, waardoor reisbereidheid essentieel is. Werk kan vaak worden uitgevoerd vanuit huis, op locatie van de opdrachtgever, of een combinatie daarvan. Wij ondersteunen je reizen met een NEXT-auto, OV-vergoeding, of zelfs een hotelovernachting indien nodig. Jij krijgt energie van het oplossen van complexe situaties.

More

Wat bieden wij jou? 

Is NEXT jouw “next step”? Wij zijn op zoek naar mensen die klaar zijn voor hun volgende stap. Bij ons kom je terecht in een enthousiast team, waar we samenwerken, echt en ondernemend belangrijk vinden. Maar dat is nog niet alles. We vinden het ook belangrijk om rekening te houden met jouw persoonlijke wensen en ambities, zodat je met ons kunt groeien. Als je toe bent aan een nieuwe uitdaging en wilt werken in een omgeving die jouw groei stimuleert, dan is NEXT jouw volgende stap! 

More

De sollicitatieprocedure

Enthousiast?

Wil je nog wat meer informatie, neem dan
contact op met Nicolien:

 

Deel deze functie

Solliciteer op

deze functie

NEXT wfm
Landelijk
In dienst bij NEXT wfm

    Upload via de knop je CV