Skip to content
WFM planner – vacature

WFM planner

Waarom moet je als Planner de overstap naar NEXT wfm maken? Je helpt bedrijven met oplossingen die passen bij hun uitdagingen. Dat is leuk en super leerzaam. Zo ontwikkel je jezelf sneller in de wereld van wfm. NEXT wfm heeft altijd een leuke opdracht die perfect aansluit op jouw wensen. Met goede arbeidsvoorwaarden en reële doorgroeimogelijkheden is dit dé reden om kennis te komen maken. We komen graag met je in contact, ook als je ZZP-er bent.

Wat ga je doen?

Als planner/scheduler zorg je voor optimale coverage en tijdig opleveren van de roosters voor de afdeling waaraan je levert. Tot zover niets nieuws.

Maar als Planner bij NEXT wfm kom je bij verschillende bedrijven over de vloer. Je gaat klanten helpen met een specifieke opdracht of vult tijdelijk de positie van planner in. Er is dus altijd een klus waar je je goed in vast kunt bijten. Met jouw deskundigheid help je opdrachtgevers verder. Klant blij? Op naar de volgende!

De afwisseling van werken als zelfstandige met de zekerheid van werken in loondienst: dat is werken bij NEXT wfm. Je draagt bij aan de ontwikkeling van je opdrachtgever en die van jezelf. Dat is wel wat nieuws!

Wat bied jij?

Als planner ga je voor opdrachtgevers door het hele land werken. Thuiswerken is vaak mogelijk, maar het kan ook voorkomen dat je op locatie wordt verwacht. Leuk! Zo kom je nog eens ergens. In dat geval faciliteren we je bereidheid om te reizen met een NEXT wfm auto of OV-vergoeding. Of eventueel een hotelovernachting als het echt ver weg is.

Als planner kent Excel weinig geheimen voor je. WFM pakketten waar je veel mee gaat werken zijn die van: Verint, Totalview, Genesys en Teleopti of ander personeelsplanningssystemen. Natuurlijk beschik je over hele goede communicatieve vaardigheden en:

 • Relevante werkervaring als planner-roosteraar
 • Hou je van deadlines en eindeloos puzzelen om een planning kloppend te krijgen
 • Heb je een sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen
 • Kennis van service- en salesgericht klantcontact (traditionele en social kanalen)
 • En ervaring met telefonie- en computersystemen

Tot slot ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar en heb je mbo werk- en denkniveau. Waarbij kennis van cao, ATW, Arbowet en de Flexwet je niet vreemd zijn.

Wat bieden wij?

Is NEXT wfm jouw ‘next step’? Dan ga je een afwisselende en uitdagende baan tegemoet. Omdat je voor veel bedrijven werkt ontwikkel je je hier beter en sneller. Naast enthousiaste collega’s kun je rekenen op:

 • Salaris tussen € 2.400,- en € 3.000,-
 • Elke maand kans op een bonus
 • Vaste onkostenvergoeding van € 75,- per maand
 • Informele en gezellige werksfeer
 • Jaarcontract bij NEXT wfm, met uitzicht op een vast contract

NEXT wfm heeft echt oog voor jou. Jouw wensen en opdrachten passen we hierop aan. Zo groei je met ons mee als wfm’er.

Enthousiast?

Wil je nog wat meer informatie, neem dan
contact op met Nicolien:

 

Deel deze functie

Solliciteer op

deze functie

NEXT wfm
Landelijk
Vast / Tijdelijk

  Ik ben beschikbaar per:

  Upload via de knop je CV