Skip to content
WFM for experts – training

WFM for experts

Ben jij een ervaren professional in Workforce management (WFM) die graag zijn expertise wil vergroten binnen het domein van het klantcontactcentrum? Grijp deze kans om deel te nemen aan onze jaarlijkse  ‘WFM for Experts’ training in Amsterdam. Deze training, onder leiding van de bekende professor Ger Koole en gesteund door een team van experts, biedt niet alleen geavanceerde wetenschappelijke strategieën, maar is ook een platform om in contact te komen met professionals binnen hetzelfde vakgebied. 

Programmaoverzicht 

WFM voor Experts is een vijfdaagse aaneengesloten intensieve training van 24 tot en met 28 juni en is speciaal ontworpen voor WFM-professionals die hun contactcenteroperaties willen optimaliseren. Tijdens deze training kom je in contact met wereldwijde experts en verdiep je je in persoonlijke casussen, waardoor je inzichten opdoet die toepasbaar zijn op jouw unieke uitdagingen.

Belangrijkste inzichten:
  • Het toepassen van wetenschappelijke WFM-methodes om praktijkproblemen op te lossen;
  • Uitgebreide behandeling van theorie, software en praktische toepassing voor klantcontactcenters.
Kernonderwerpen:
  • Contactcenter Prestaties: integreren van KPI’s, operational objectives en Incentive Management;
  • Analytische technieken: het leren toepassen van variabiliteit, simulaties, klantgedrag analyse en Erlang modellen;
  • Het samenvoegen van de theorie en praktijk in workload- en AHT- forecasting;
  • Innovatieve strategieën: het benutten van machine learning, ChatGPT, mathematical optimization, Workforce planning en capaciteitsplanning;
  • Operational dynamics: streamlining multi-channel operations, skill-based routing, call blending, en real-time management;
  • Geavanceerde tooling: het gebruik van Excel voor het verbeteren van de efficiënt op het gebied van WFM.

Trainingsdetails

Het programma is speciaal op maat gemaakt voor ervaren planners, forecasters, traffic managers en WFM consultants die hun expertise willen vergroten. Een wetenschappelijke achtergrond is geen vereiste voor deze training. De ervaren trainers van CCmath, waaronder Ger Koole PhD, Siqiao Li PhD, Giuseppe Catanese MSc en Elena Garlati MSc, staan voor je klaar om je te begeleiden tijdens deze training.

WFM for Experts is een intensieve aaneengesloten vijfdaagse training van 9.00 tot 17.00 uur, met een mix van casestudies, interactieve lezingen en praktische oefeningen. De inspirerende locatie in het centrum van Amsterdam, draagt bij aan een unieke leerervaring. 

Trainingskosten

Voor deelname aan de training geldt een tarief van €3.175 per persoon, inclusief certificering, lunch en drankjes tijdens de training. Houd er rekening mee dat deze kosten geen diner, accommodatie of reiskosten omvatten.

“Ik kan de WFM for Experts-training zeker aanraden aan personen op elk stadium van hun carrière in workforce management. Dit is vooral van toepassing op personen die in kleine teams werken of bij een start-up werken, en die geen toegang hebben tot uitgebreide WFM-tools. Uiteraard is deze training ook geschikt voor iedereen die zijn kennis van WFM wil uitbreiden of versterken. Het biedt een uitstekende kans voor persoonlijke groei, het opbouwen van een netwerk, en het verkrijgen van waardevolle inzichten over de WFM-processen binnen je eigen organisatie.”

Dani

Daniela Gagea
Workforce Optimization Manager at Wix.com
 

 

Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan dit uitgebreide trainingsprogramma, waarmee je jouw Workforce management vaardigheden aanzienlijk kunt verbeteren. Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om je professionele groei in WFM te stimuleren met onze WFM for Experts training!

Interesse?

Wil je nog wat meer informatie, neem dan
contact met ons op:

 

Deel deze training

Schrijf je in

24 juni t/m 28 juni
1 week
3175,- excl. BTW