Skip to content
NEXT pijlen

Junior Consultant

Wat betekent een baan bij NEXT als Junior Consultant voor jou?

Ben je opzoek naar een nieuwe stap in je carrière binnen het vakgebied van Workforce Management/strategische personeelsplanning? Ga aan de slag bij NEXT als Junior Consultant en ontdek de vele kansen die we bieden voor jouw professionele ontwikkeling. Als consultant in Workforce Management krijg je de kans om bij diverse opdrachtgevers aan de slag te gaan, waar je nieuwe ervaringen opdoet en je vaardigheden verder kunt ontwikkelen binnen dit vakgebied. Jouw expertise levert een waardevolle bijdrage aan het succes van onze opdrachtgevers.  

Bij NEXT staan we voor Samen, Echt en Ondernemend. Dit betekent dat je in een omgeving komt te werken waar teamwork wordt aangemoedigd, eerlijkheid en transparantie centraal staan, en waar een cultuur van innovatie en groei wordt gestimuleerd. Deze vormen de basis van onze organisatie en dragen bij aan een positieve werkomgeving waarin jij je optimaal kunt ontwikkelen. 

Wat ga je doen als Junior Consultant bij NEXT? 

Als Junior Consulant ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van consultancy-opdrachten op het gebied van Workforce Management/strategische personeelsplanning. Je taken kunnen variëren van het uitvoeren van scans tot het optimaliseren van processen, het professionaliseren van forecast en capaciteitsplannen, het toetsen van bestaande modellen, standaardimplementaties zonder maatwerk (IT) en het ondersteunen van projectleiders bij diverse werkzaamheden.  

More

Wat heb jij NEXT te bieden?

Als Junior Consultant ben je werkzaam voor opdrachtgevers verspreid over het hele land, waardoor reisbereidheid essentieel is. Werk kan vaak worden uitgevoerd vanuit huis, op locatie van de opdrachtgever, of een combinatie daarvan. Wij ondersteunen je reizen met een NEXT-auto of OV-vergoeding. 

More

Wat bieden wij jou? 

Is NEXT jouw “next step”? Wij zijn op zoek naar mensen die klaar zijn voor hun volgende stap. Bij ons kom je terecht in een enthousiast team, waar we samenwerken, echt en ondernemend belangrijk vinden. Maar dat is nog niet alles. We vinden het ook belangrijk om rekening te houden met jouw persoonlijke wensen en ambities, zodat je met ons kunt groeien. Als je toe bent aan een nieuwe uitdaging en wilt werken in een omgeving die jouw groei stimuleert, dan is NEXT jouw volgende stap! 

More

De sollicitatieprocedure

Enthousiast?

Wil je nog wat meer informatie, neem dan
contact op met Nicolien:

 

Deel deze functie

Solliciteer op

deze functie

NEXT wfm
Landelijk
In dienst bij NEXT wfm

    Upload via de knop je CV