Skip to content
NEXT pijlen

WFM Specialist

Wat betekent een baan bij NEXT als WFM Specialist voor jou?

Als WFM Specialist krijg je de kans om opdrachtgevers te ondersteunen met oplossingen die perfect aansluiten bij hun uitdagingen. Of het nu gaat om het tijdelijk invullen van een bestaande rol als WFM’er/strategische personeelsplanner, of het helpen bij het opzetten van een geheel nieuwe WFM/planningsafdeling, jouw rol is essentieel voor het soepel laten verlopen van de bedrijfsvoering. Je richt je op zowel tactische als strategische aspecten van de processen binnen de organisatie. Dit geeft je niet alleen de kans om je vaardigheden te versterken en te groeien in je vakgebied, maar ook om een positief verschil te maken voor onze klanten.

Bij NEXT staan we voor samen, echt en ondernemend. Dit betekent dat je in een omgeving komt te werken waar teamwork wordt aangemoedigd, eerlijkheid en transparantie centraal staan, en waar een cultuur van innovatie en groei wordt gestimuleerd. Deze vormen de basis van onze organisatie en dragen bij aan een positieve werkomgeving waarin jij je optimaal kunt ontwikkelen. 

Wat ga je doen als WFM Specialist bij NEXT? 

Als WFM Specialist bij NEXT word je ingezet bij diverse opdrachtgevers voor tijdelijke projecten, variërend van 3 maanden tot één jaar. Tijdens deze opdrachten signaleer je eventuele knelpunten, waarbij je ook proactief kijkt naar mogelijke commerciële kansen voor NEXT. Jij hebt een duidelijk beeld van hoe een afdeling zou moeten functioneren en je aarzelt niet om verbetervoorstellen aan te dragen of samen met je team of opdrachtgever te brainstormen over mogelijke verbeteringen.  

More

Wat heb jij NEXT te bieden?

Als WFM Specialist ben je werkzaam voor opdrachtgevers verspreid over het hele land, waardoor reisbereidheid essentieel is. Werk kan vaak worden uitgevoerd vanuit huis, op locatie van de opdrachtgever, of een combinatie daarvan. Wij ondersteunen je reizen met een NEXT-auto of OV-vergoeding. 

More

Wat bieden wij jou? 

Is NEXT jouw “next step”? Wij zijn op zoek naar mensen die klaar zijn voor hun volgende stap. Bij ons kom je terecht in een enthousiast team, waar we samenwerken, echt en ondernemend belangrijk vinden. Maar dat is nog niet alles. We vinden het ook belangrijk om rekening te houden met jouw persoonlijke wensen en ambities, zodat je met ons kunt groeien. Als je toe bent aan een nieuwe uitdaging en wilt werken in een omgeving die jouw groei stimuleert, dan is NEXT jouw volgende stap! 

More

De sollicitatieprocedure

Enthousiast?

Wil je nog wat meer informatie, neem dan
contact op met Nicolien:

 

Deel deze functie

Solliciteer op

deze functie

NEXT wfm
Landelijk
In dienst bij NEXT wfm

    Upload via de knop je CV