Skip to content
NEXT pijlen

Senior Consultant

Wat betekent een baan bij NEXT als Senior Consultant voor jou?

Als Senior Consultant bij NEXT krijg je de kans om je ervaring in het vakgebied van Workforce Management/strategische personeelsplanning verder uit te breiden en jezelf te blijven ontwikkelen. Deze rol biedt de mogelijkheid om een leidinggevende rol op te pakken en verantwoordelijkheid te nemen voor diverse projecten bij onze opdrachtgevers. Jouw expertise levert een waardevolle bijdrage aan het succes van onze klanten.   

Bij NEXT staan we voor Samen, Echt en Ondernemend. Dit betekent dat je in een omgeving komt te werken waar teamwork wordt aangemoedigd, eerlijkheid en transparantie centraal staan, en waar een cultuur van innovatie en groei wordt gestimuleerd. Deze vormen de basis van onze organisatie en dragen bij aan een positieve werkomgeving waarin jij je optimaal kunt ontwikkelen. 

Wat ga je doen als Senior Consultant bij NEXT? 

Als Senior Consultant krijg je de kans om je expertise uit te breiden en een leidende rol te vervullen binnen verschillende consultancy-opdrachten. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten, maar ook voor het totale plaatje, inclusief financiën, agendabeheer en rapportage. Met andere woorden, jij bent verantwoordelijk voor het coördineren en beheren van alle aspecten van het project, zodat alles soepel verloopt en de gewenste resultaten worden behaald.   

More

Wat heb jij NEXT te bieden?

Als Senior Consultant ben je werkzaam voor opdrachtgevers verspreid over het hele land, waardoor reisbereidheid essentieel is. Werk kan vaak worden uitgevoerd vanuit huis, op locatie van de opdrachtgever, of een combinatie daarvan. Wij ondersteunen je reizen met een NEXT-auto of OV-vergoeding. 

More

Wat bieden wij jou? 

Is NEXT jouw “next step”? Wij zijn op zoek naar mensen die klaar zijn voor hun volgende stap. Bij ons kom je terecht in een enthousiast team, waar we samenwerken, echt en ondernemend belangrijk vinden. Maar dat is nog niet alles. We vinden het ook belangrijk om rekening te houden met jouw persoonlijke wensen en ambities, zodat je met ons kunt groeien. Als je toe bent aan een nieuwe uitdaging en wilt werken in een omgeving die jouw groei stimuleert, dan is NEXT jouw volgende stap! 

More

De sollicitatieprocedure

Enthousiast?

Wil je nog wat meer informatie, neem dan
contact op met Nicolien:

 

Deel deze functie

Solliciteer op

deze functie

NEXT wfm
Landelijk
In dienst bij NEXT wfm

    Upload via de knop je CV