Skip to content
Planner NEXT

Planner in de zorg

Wat betekent een baan bij NEXT als Planner voor jou?

Als Planner bij NEXT krijg je de kans om de zorgsector te helpen met oplossingen die passen bij hun uitdagingen op het gebied van personeelsplanning. Dit biedt niet alleen een kans om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in het vakgebied, maar ook om een verschil te maken voor onze klanten. 

Bij NEXT staan we voor samen, echt en ondernemend. Dit betekent dat je in een omgeving komt te werken waar teamwork wordt aangemoedigd, eerlijkheid en transparantie centraal staan, en waar een cultuur van innovatie en groei wordt gestimuleerd. Deze vormen de basis van onze organisatie en dragen bij aan een positieve werkomgeving waarin jij je optimaal kunt ontwikkelen. 

Wat ga je doen als Planner bij NEXT? 

Als Planner in de zorg ben je verantwoordelijk voor het zorgen voor een optimale personeelsbezetting en het tijdig opleveren van roosters. Je kunt werkzaam zijn als personeelsplanner, patiëntenplanner of revalidatieplanner binnen zorg- en welzijnsorganisaties, waaronder kinderopvang, VVT (Verpleging, Verzorging en Thuiszorg), en ziekenhuizen. 

More

Wat heb jij NEXT te bieden?

Als planner in de zorg ben je werkzaam voor opdrachtgevers verspreid over het hele land, waardoor reisbereidheid essentieel is. Werk kan vaak worden uitgevoerd vanuit huis, op locatie van de opdrachtgever, of een combinatie daarvan. Wij ondersteunen je reizen met een NEXT-auto of OV-vergoeding.

More

Wat bieden wij jou? 

Is NEXT jouw “next step”? Wij zijn op zoek naar mensen die klaar zijn voor hun volgende stap. Bij ons kom je terecht in een enthousiast team, waar we samenwerken, echt en ondernemend belangrijk vinden. Maar dat is nog niet alles. We vinden het ook belangrijk om rekening te houden met jouw persoonlijke wensen en ambities, zodat je met ons kunt groeien. Als je toe bent aan een nieuwe uitdaging en wilt werken in een omgeving die jouw groei stimuleert, dan is NEXT jouw volgende stap! 

More

De sollicitatieprocedure

Enthousiast?

Wil je nog wat meer informatie, neem dan
contact op met Nicolien:

 

Deel deze functie

Solliciteer op

deze functie

NEXT wfm
Landelijk
In dienst bij NEXT wfm

    Upload via de knop je CV