Skip to content
Assessments

Business Consultant

De Business Consultant zal worden getest op zijn algehele WFM-kennis, alle componenten van de WFM-cirkel met als zwaartepunt het advies geven over het gehele proces. Hoe kan de forecast worden verbeterd en hoe kunnen de te plannen activiteiten efficiënter worden ingeregeld. Op basis van een, tijdens het assessment gemaakt, capaciteitsplan zal de kandidaat zijn adviezen en verbeteringen verdedigen in een casepresentatie tegenover de stakeholders.
 

De resultaten worden door een deskundig en ervaren team beoordeeld. Gevolgd door een rapport waarin per onderdeel de scores worden gegeven, inclusief aanbevelingen en ontwikkelpunten. Daarnaast kan een advies worden gegeven over de geschiktheid van de kandidaat ten opzichte van een bepaalde functie.

Inhoud

Het assessment heeft 3 onderdelen (WFM-theorie, Excel en een praktijkcase) en is gericht op de toekomstig te bekleden functie. De uitkomst kan worden meegenomen in de keuze voor een kandidaat of worden ingezet als vertrekpunt voor verdere ontwikkeling binnen het vakgebied WFM. 

Bij elk assessment ontvangt de kandidaat een uitgebreid rapport waaruit blijkt hoe de kandidaat er voorstaat qua kennis en welke ontwikkelpunten er nog zijn.

Assessment dagen

Op de volgende dagen is het mogelijk om een assessment af te nemen:

  • 1 februari 2024
  • 14 maart 2024
  • 30 mei 2024
  • 5 september 2024
  • 23 oktober 2024
  • 11 december 2024

Interesse?

Wil je nog wat meer informatie, neem dan
contact met ons op:

 

Deel dit assessment

Schrijf je in