Kies je de vrijheid en voldoening van interim-werk, of ga je voor de geborgenheid van een organisatie met fijne collega’s waar je altijd op kunt terugvallen? Is een verdieping of verbreding van jouw kennis een logische volgende stap voor jou?

NEXT biedt het beste van twee werelden. We hebben een interessant aanbod WFM-trainingen en zijn altijd op zoek naar ervaren WFM-ers. Of je nu kiest voor een loondienstverband, liever werkt als zzp-er, of benieuwd bent naar de volgende training, wij leren je graag kennen!

Your NEXT job

Vacatures

Ben jij die ervaren WFM-er met specialiteiten zoals traffic, planning, capaciteitsmanagement en forecast? Een doortastende puzzelaar, analytisch sterk? Wil je werken met andere toppers, die net als jij energie krijgen van het oplossen van complexe situaties? We heten je graag welkom in ons team!

Is het aanbod niet wat je zoekt, maar voel je wel de klik? Stuur ons een open sollicitatie.

wfm vacatures
NEXT wfm trainingen
NEXT level WFM

Trainingen

Is jouw laatste training alweer even geleden? Ben je benieuwd naar de laatste inzichten in het vakgebied? Wil je sparren met collega’s, vragen stellen, samen antwoorden formuleren? NEXT biedt het platform en de kennis!

Uiteraard is maatwerk ook mogelijk. Laat ons weten wat jouw wensen zijn.