Skip to content
WFM trafficer – vacature

WFM trafficer

NEXT wfm heeft jou, als ervaren Trafficer, Trafficmanager of Realtime manager, iets moois te bieden. Bij bedrijven uit verschillende branches en sectoren word je ingezet als dé WFM-expert. Je werkt mee in de dagelijkse praktijk en je gaat aan de slag met het verbeteren van hun processen.

Volop uitdaging en afwisseling waardoor je jezelf sneller en verder ontwikkelt. Er is altijd een leuke opdracht die naadloos aansluit op jouw wensen. Daarnaast kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en echte carrièrekansen. We komen graag met je in contact, ook als je ZZP-er bent.

Wat ga je doen?

Als Trafficer ben je verantwoordelijk voor het behalen van de optimale resultaten over alle stromen op intraday en intraweek niveau. Tot zover niets nieuws toch?

Als Trafficer bij NEXT wfm doe je dat bij verschillende bedrijven in allerlei branches en sectoren. Afwisseling genoeg dus. En ook inhoudelijk is dit een hele uitdagende baan. Je gaat klanten helpen met een specifieke opdracht waar ze zelf niet uitkomen. Met jouw deskundigheid help je opdrachtgevers verder. Klant blij? Op naar de volgende! 

Wat bied jij?

Je bemoeit je graag met het verbeteren van processen, bent goed met cijfers en er is niets mis met jouw analytisch vermogen. Net als je collega’s krijg je energie van het oplossen van complexe situaties. Daarnaast kunnen we de volgende onderwerpen bij je afvinken:

 • Relevante werkervaring
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent graag met mensen in contact en neemt makkelijk initiatief in (lastige) situaties
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar
 • Hbo werk- en denkniveau

Tot slot werk je als trafficer voor bedrijven door het hele land. Dat kan vanuit huis zijn, op locatie van de opdrachtgever of een combinatie ervan. NEXT wfm faciliteert je reisbereidheid door middel van een auto of OV-vergoeding. Of eventueel een hotelovernachting als het echt ver weg is.

Wat bieden wij?

Is NEXT wfm jouw ‘NEXT step’? Dan ga je een afwisselende en uitdagende baan tegemoet. Omdat je voor veel bedrijven werkt, ontwikkel je je hier beter en sneller. Naast enthousiaste collega’s kun je rekenen op:

 • Salaris tussen € 2.400,- en € 3.000,-
 • Elke maand kans op een bonus
 • Vaste onkostenvergoeding van € 75,- per maand
 • Informele en gezellige werksfeer
 • Jaarcontract bij NEXT wfm, met uitzicht op een vast contract

NEXT wfm heeft echt oog voor jou. Jouw training en opdrachten passen we aan op jouw wensen. Zo groei je met ons mee als WFM-er.

Enthousiast?

Wil je nog wat meer informatie, neem dan
contact op met Nicolien:

 

Deel deze functie

Solliciteer op

deze functie

NEXT wfm
Landelijk
Vast / Tijdelijk

  Ik ben beschikbaar per:

  Upload via de knop je CV