Skip to content
arrows

Recruiter

Wat betekent een baan bij NEXT als Recruiter voor jou?

Ontdek de dynamiek van het Recruitersvak bij NEXT. Als Recruiter leid je het werving- en selectieproces voor diverse vacatures, van consultants tot specialisten . Jouw specialiteit? Het vinden van de perfecte match. Bij NEXT krijg je de vrijheid om je rol naar eigen inzicht in te vullen en je agenda zelf te beheren. Nieuwsgierig naar wie we zijn bij NEXT en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Lees verder en ontdek hoe je deel kunt uitmaken van ons team bij NEXT.

Bij NEXT staan we voor Samen, Echt en Ondernemend. Dit betekent dat je in een omgeving komt te werken waar teamwork wordt aangemoedigd, eerlijkheid en transparantie centraal staan, en waar een cultuur van innovatie en groei wordt gestimuleerd. Deze vormen de basis van onze organisatie en dragen bij aan een positieve werkomgeving waarin jij je optimaal kunt ontwikkelen. 

Wat ga je doen als Recruiter bij NEXT? 

Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor het volledige werving- en selectieproces voor zowel interne als externe vacatures. Je weet de juiste personen te vinden voor de functie, of het nu consultants, of specialisten zijn. Het maken van de perfecte match is jouw vakgebied. Met je netwerkvaardigheden en het vermogen om sterke relaties op te bouwen, creëer je een solide database van potentiële kandidaten.

More

Wat heb jij NEXT te bieden?

Als Recruiter is het jouw taak om de juiste talenten te vinden om een perfecte match te realiseren. Nog geen ervaring met Workforce Management? Geen probleem! Wel is het belangrijk dat je al enige ervaring hebt in de wereld van detachering en consultancy. Termen als consultancy of interim hoef je niet meer uitgelegd te krijgen; jij bent al bekend met de ins en outs ervan.

More

Wat bieden wij jou? 

Is NEXT jouw “next step”? Wij zoeken een Recruiter die toe is aan de volgende stap in zijn carrière. Bij ons kom je terecht in een enthousiast team, waar we samenwerken, echt en ondernemend belangrijk vinden. Maar dat is nog niet alles. We vinden het ook belangrijk om rekening te houden met jouw persoonlijke wensen en ambities, zodat je met ons kunt groeien. Als je toe bent aan een nieuwe uitdaging en wilt werken in een omgeving die jouw groei stimuleert, dan is NEXT jouw volgende stap! 

More

Enthousiast?

Wil je nog wat meer informatie, neem dan
contact op met Nicolien:

 

Deel deze functie

Solliciteer op

deze functie

NEXT wfm
Nijkerk
In dienst bij NEXT wfm

    Upload via de knop je CV