Open sollicitatie

YOUR NEXT JOB


Wat drijft jou?

Misschien is er op dit moment geen vacature die precies bij jou past. We horen graag wat jou wel raakt!

Samen kunnen we sparren over jouw wensen, over WFM, over interim-werk en de vele trainingsmogelijkheden. En wie weet maken we je (nog) enthousiast(er) over het vak en over NEXT.

We maken graag nader kennis! Laat in onderstaande velden jouw gegevens achter en we nemen contact met je op.

Bart van Heerde
Vanuit een interim-rol waarde kunnen toevoegen aan organisaties is voor mij het allerbelangrijkst. Daarbij deel ik graag mijn kennis bij de inrichting en optimalisatie van Workforce Management.
Jelle Hinten
Bij mij kun je terecht voor zowel WFM-vraagstukken als operationele problemen. Ik bied een luisterend oor, denk graag mee en ben oplossingsgericht.
Matthijs Vellenga
WFM processen hebben altijd een roulatie in tijd. Goede evaluaties in samenhang met duidelijke (dynamische) doelen en koppeling met de strategie zorgen voor continue verbeteringen. Vanuit een brede blik en ervaring draag ik hier graag aan bij!
Marc Klein
Ik haal mijn energie uit het vinden van creatieve oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken. Een inhoudelijk inzicht en de beste weg naar het draagvlak is voor mij leidend in het resultaat.
Priscilla de Beer
Ik ben ambitieus, gestructureerd, nauwkeurig en een harde werker. Ik kan goed prioriteren en situaties met een helicopterview bekijken.