Testpagina training

Maak kennis met NEXTwfm

Samen altijd een stap vooruit

Vanaf 1 januari 2022 dé partij voor een geoptimaliseerd, transparant ingericht WFM-proces voor alle WFM-professionals binnen klantcontactomgevingen.

Marktleiders Planners.nu en de consultants van CCmath bieden al jaren complementaire dienstverlening aan in het WFM-vakgebied. Door de samensmelting in NEXT voorzien en ontzorgen wij opdrachtgevers nog beter met de juiste kandidaat, advies en/of opleiding.

WFM Quick Scan

Het beste voor iedereen

Alles wat we doen, is goed voor onze opdrachtgevers, onze medewerkers en onze organisatie. Dat betekent dat we mensen en organisaties alleen koppelen als zij een perfecte match vormen en dat onze medewerkers en relaties mogen rekenen op begeleiding en opleiding op topniveau. Zo groeien we allemaal.

Samen altijd een stap vooruit

Samen ontwikkelen en WFM-teams naar een NEXT level brengen, dat is onze passie. Opdrachtgevers leren we graag beter kennen. We willen weten wat jij en jouw team écht nodig heeft. We kijken verder en zetten net dat stapje meer. Zoals dat hoort bij een goede relatie.

WFM Quick Scan

Krachtenbundeling

Met de krachtenbundeling van Planners.nu en CCmath heeft NEXT alle deskundigheid en ervaring in huis om jou en jouw team optimaal te kunnen ontzorgen en iedereen op de meest passende wijze te laten ontwikkelen. Samen maken we het verschil in workforcemanagement. Met passie voor het vak, oog voor de mens, kennis uit de wetenschap en verstand van de techniek. Een nieuw bedrijf, met vertrouwde gezichten.

Met NEXT krijg je de kennis van een heel team cadeau.
Meer weten? Graag tot ziens!

Overigens blijft CCmath BV bestaan als vertrouwde kennispartner op het gebied van forecastmodellen, capaciteitsberekeningen en natuurlijk de CCmath WFM-softwaresuite. Kijk voor meer informatie op de website van CCmath.