WFM scan

NEXT level WFM

Inzicht in kosten en opbrengsten

Een overzichtelijk beeld van het verbeterpotentieel van je organisatie, en duidelijkheid over de kosten én opbrengsten van een investering in je workforcemanagement. Dat is de opbrengst van een NEXT WFM scan.

De NEXT WFM scan is ideaal voor organisaties die hun forecasting, capaciteitsplanning, scheduling of traffic naar een hoger niveau willen brengen. Wij maken een foto van de organisatie, proces en systemen om zo de kansen in workforcemanagement duidelijk in beeld te brengen. Ook een benchmark behoort tot de mogelijkheden: de scan geeft inzicht in de prestaties van jouw organisatie ten opzichte van vergelijkbare organisaties in de branche.

Investeringen die het waard zijn

Voorspelbaarder, flexibeler en kostenefficiënter werken: de sleutel ligt in workforcemanagement. Na de WFM scan is duidelijk welke mogelijkheden de organisatie heeft om zichzelf te verbeteren. We presenteren niet alleen de oplossingen, maar ook welke investering nodig is, en wat dat in de toekomst opbrengt. Wij zijn sterk in het kwantificeren van verbeterpotentieel en het werken vanuit business cases.

Altijd een WFM-specialist beschikbaar

Klaar om de volgende stap te zetten? We lopen graag met je mee. Of het nu gaat om organisatorische, procesmatige of softwaregerelateerde vraagstukken: NEXT heeft het antwoord. En met ervaring in het vak en een riant netwerk, beschikken we altijd over een WFM-specialist die zich graag vastbijt in het oplossen van jouw uitdagingen.

NEXT WFM scan

Geïnteresseerd in de mogelijkheid om NEXT level te gaan?

Vul je gegevens in en klik op de knop. Binnen een paar minuten vind je onze NEXT WFM scan brochure  in je mailbox!