Calculaties en simulaties

NEXT level WFM

Wie, wat, waar en wanneer?

Hoeveel mensen heb je wanneer nodig op welke plek? En welke skills hebben jouw medewerkers nodig? Hoe ziet jouw multiskill pool eruit?

Verbeter de nauwkeurigheid, optimaliseer jouw workflow en bespaar middelen op basis van goede en accurate prognoses: NEXT helpt je met uitleg over de verschillende online Erlang-calculators. Zo maak je snel een capaciteits- en forecast berekening.

De geavanceerde methoden die het team van NEXT gebruikt, zijn ook voor jou beschikbaar. NEXT werkt graag met de Erlang Add-in voor Office 365. Met meer dan 25 functies voor contactcenters, inclusief Erlang X, Chat en Blending. Uitproberen is gratis, en met de NEXT-demosheets kun je gelijk een calculatie maken.

Heb je een multiskill contactcenter, en kom je tot de ontdekking dat je dit niet altijd even goed kunt modelleren in Excel? Geen nood, het team van NEXT is opgeleid om ook voor jouw contactcenter een stevige basis neer te zetten onder jouw capaciteitsplan. Hoe we dat doen? Dat delen we graag met je.  Door jou te leren hoe de basis wordt neergelegd, is jouw continuïteit gewaarborgd, ook als onze klus geklaard is.

Calculaties en simulaties

Meer informatie