Skip to content
arrows

Head of Sales

Wat betekent een baan bij NEXT als Head of Sales voor jou?

Bij NEXT zijn we op zoek naar een Head of Sales, Sales Manager, of welke benaming je er ook aan wilt geven. Wij zoeken een enthousiaste professional met ervaring in senior accountmanagement, die klaar is voor de volgende stap.  Als Head of Sales ben je verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden en coachen van ons salesteam. Iemand die graag op pad gaat naar klanten om nieuwe samenwerkingen op te zetten en relaties te onderhouden. We zoeken iemand met een passie voor sales en een talent voor het motiveren en aansturen van een team. Ben jij klaar om je leiderschapsvaardigheden te laten zien en op termijn deel uit te maken van ons managementteam? 

Samen, Echt en Ondernemend vormen de kernwaarden van NEXT. Teamwork wordt aangemoedigd, eerlijkheid en transparantie staan centraal en innovatie en groei zijn onderdeel van onze cultuur. De kernwaarden vormen de basis van onze organisatie en dragen bij aan een positieve werkomgeving waarin jij je optimaal kunt ontwikkelen. 

We zijn bij NEXT flink aan het groeien, er zijn genoeg kansen en uitdagingen om hieraan bij te dragen. Vanaf de eerste dag ben je meteen onderdeel van ons team en help je mee bouwen aan onze toekomst. Ongeacht je rol binnen ons bedrijf, mag en kun je meedenken over strategische beslissingen. Zo hebben we bijvoorbeeld samen met onze medewerkers de kernwaarden bepaald, want we vinden het belangrijk dat iedereen zijn stem kan laten horen. Hier kun je echt het verschil maken en bijdragen aan het succes en de toekomst van NEXT.

Wat ga je doen als Head of Sales bij NEXT? 

Als Head of Sales bij NEXT geef je leiding aan ons sales team, bestaande uit een businessmanager en een inside sales medewerker. Je werkt nauw samen met de directeur en hebt dan ook regelmatig overleg om de commerciële doelen en strategieën van jouw team af te stemmen. 

More

Wat heb jij NEXT te bieden?

Ben jij een enthousiaste leider met ervaring in sales en teammanagement? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij NEXT hanteren we een hybride werkomgeving, wat betekent dat je zowel vanuit huis als op ons kantoor in Nijkerk werkt.

More

Wat bieden wij jou? 

Is NEXT jouw “next step”? Bij ons kom je terecht in een enthousiast team, waar we samenwerken, echt en ondernemend belangrijk vinden. Maar dat is nog niet alles. We vinden het ook belangrijk om rekening te houden met jouw persoonlijke wensen en ambities, zodat je met ons mee kunt groeien. Als je toe bent aan een nieuwe uitdaging en wilt werken in een omgeving die jouw groei stimuleert, dan is NEXT jouw volgende stap! 

More

Enthousiast?

Wil je nog wat meer informatie, neem dan
contact op met Rick:

 

Deel deze functie

Solliciteer op

deze functie

NEXT wfm
Nijkerk
In dienst bij NEXT wfm

    Upload via de knop je CV