Assessments

NEXT level WFM

Gun je medewerkers groei

Een goede medewerker wil zichzelf blijven ontwikkelen. En een slimme werkgever geeft ze die ruimte. Stel jezelf de vraag: waar staan je medewerkers nu? Willen zij groeien in hun vak? En kunnen zij dat? Het WFM-assessment van NEXT laat zien waar de potentie zit.

We toetsen de vakinhoudelijke kwaliteiten van medewerkers op drie manieren: met een Excel-toets, een theoretisch assessment, toegespitst op de huidige of toekomstige WFM-functie en een inhoudelijke WFM-case, gericht op de huidige of toekomstige WFM-functie. Wat volgt is een uitgebreid assessmentrapport met scores op de onderdelen. Betrouwbaar, van hoog niveau en bruikbaar. Zo weet je precies hoe taakvolwassen je WFM-medewerker is als het gaat om forecasting, capaciteitsplanning, roostering en dagsturing.

Assessments

Meer informatie?

  Assessments

  Overzicht

  Assessment

  Business Consultant

  Test je Business Consultant middels een assessment op zijn/haar algemene WFM-kennis en alle onderdelen van de WFM cyclus. Deze kennis wordt door een team deskundigen geanalyseerd, geëvalueerd en beoordeeld.
  Assessment

  Forecasting en Capacity management

  In dit assessment analyseer en verbeter je een voorgelegde forecast en maak je op basis van aangeleverde data een capaciteitsplan. De resultaten worden door een team deskundigen geanalyseerd, geëvalueerd en beoordeeld.
  Assessment

  Scheduling

  NEXT wfm biedt de mogelijkheid om middels een scheduling assessment inzicht te krijgen in de vaardigheden, maar ook in de theoretische en praktische kennis. Deze kennis wordt door een team deskundigen geanalyseerd, geëvalueerd en beoordeeld.
  Assessment

  Traffic management

  Tijdens het assessment doorloop je een werkdag inclusief tijdsdruk, analyseert situaties en onderbouw je de gemaakte keuzes.  De resultaten worden door een team deskundigen geanalyseerd, geëvalueerd en beoordeeld.